heii
Akkuratt komt hjem fra skolen,og er såå klar for shopping i kveld,og fri imorra! Jeg skal forresten til ulsteinvik å besøke noen venner sammen med andrine og susanne på fredag-lørdag,så da blir det liite blogging de to dagene. Jeg kommer nok til å ta litt bilder til dere da!
Når jeg skal på shopping etter på ,så kal ejg kjøpe ferdig julegavene,så shopper jeg til meg selv av det som er igjen,haha..

Men til overskriften. Jeg ville si tuusentakk for den helt greie statistikken min de to første dagene min på ny blogg! Ander dere hvor glad jeg blir eller? loveyou♥
 
dette er for statistikken FØRSTE dagen på  bloggen min,hihi måtte screenshoote
 
ææ jeg er såå glad! få opp statistikken idag også da folkens ,haha ♥

Lillebror kommer snart på besøk,så jeg må nok gjøre lekser menst jeg kan ! Men jeg lurte på en ting .. Jeg vet ikke hva dere liker att jeg blogger om,så kan ikke dere skrive hva dere liker å lese om eller noe sånnt? så blir det litt mer intressant for dere å lese bloggen min :)

Hva vil dere lese om på bloggen min ?


 


  2 kommentarer på "Takkkkk"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som liker å blogge om hverdagen min og det som faller meg inn.

arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits