heey!
Idag,folkens .. Skal jeg være inne hele dagen å gjøre lekser,pugge til prøve ,pakke osv. Men jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer meg,for jeg er sinnsykt godesyk! Jeg mener det,jeg drømte om godteri og godteriland i natt. Det var ett mareritt å våkne opp å innse at drømmen ikke var virkelig...Buhuu.
 Jeg har på meg verdens mest daffe klær,siden det bare er 1 time siden jeg stod opp,og er fortsatt dritt trøtt. Slappt,iknow,men skal ikke ut før i kveld uansett (spar ftw).


 
Sa jeg var trøtt..

Men viss jeg skal klare å gjøre lekser må jeg legge fra meg alt elektronisk utstyr! Skal trossalt bli ferdig med planen. Snakkes!

Angående sangvideoen
Jeg og andrine skal prøve å få spillt inn to sang videoer mens vi er i Ulsteinvik,så jeg kommer til å legge ut den ene,så legger hun ut den andre,på hennes blogg.
Hva skal du idag ?
 


  0 kommentarer på "Slappt// info om sangvideoen"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som liker å blogge om hverdagen min og det som faller meg inn.

arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits