Heihallo!
Rett etter skolen idag  reiste jeg,Susanne og Andrine til Ulsteinvik for å besøke noen venner. Jeg har hatt det sykt gøy,og dagen har gått sykt fort! Skulle ønske vi kunne overnatte,men det passet litt dårlig idag.. haha ,ja jeg vet jeg sa jeg skulle shoppe ,men ærligtalt.. Jeg fant ikke noe jeg likte der..Alt var så lite,å dyrt..og noen av klærne.. ehh jaa jeg skal ikke si så mye..hahhaha,så jeg sparer heller pengene til MOA neste helg . Det var egentlig veldig lite der,mindre enn jeg hadde forventet værtfall.. Men jeg har værtfall kosa meg,og det er jeg sikker på att de andre også gjorde!

Vi var rundt å kikket i butikker,kjøpte godteri og var på bowling når vi var nede i sentrum ♥her er bilder av ruben,andrine,emilie,ingar,mathias og selveste meg køddaaalol


 
say hello to Andrine & Susanne,retards,iknow!

Hahahah,koslig jaaa. Dette må gjenta's! Ellers har dagen min  vært helt okey.

Hvordan var deres dag ? :) 


  2 kommentarer på "Ulsteinvik all day"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som liker å blogge om hverdagen min og det som faller meg inn.

arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits