Yo
Idag har ikke jeg fått lov til å gå ut,siden jeg ''hoster så mye'' som de sier.. Så jeg har bare vært inne å spist,sovet og jaa det vanlige vi lonerfolka gjør,stakkars meg. Jeg vurderer faktisk å gjøre litt lekser,HAHA never gonna happen. Ellers sitter jeg å snakker med kule folk som er kule nok til å gidde å snakke med meg,og hører på musikk. Jeg dævver av kjedsomhet snart,ohmotherofman what to do? noen som vet om noe gøy å gjøre når man er syk? Jeg kan selvfølgelig se film,men jeg vet ikke om noen brae filmer å se,siden jeg liker best sånne teenager filmer og har sett mange. Har du filmtips eller? (A)

Det som va meningen med dette innlegge var jo å fortelle att jeg har planer om å lage en sminkevideo så fort jeg blir frisk igjenn,så lurte jeg på om jeg skal lage sminke video om hvordan jeg går i hverdagen eller hvordan jeg sminker meg til spsielle anledninger? bare skriv en kommentar eller send meg mail eller noe,så ser vi! Tusentakk for alle hyggelige mailene jeg har fått! blir såå glad!! det er bare å sende flere.

Siden jeg ikke har gjort noe spesielt idag,ble dette ett kjedlig innlegg,i og med at jeg kjeder meg såå fryktelig ,Har du musikktips? filmtips?whatever,bare gi meg noe å gjøre uten om lekser..


så snakkes vi<3 loveyouall
 


  3 kommentarer på "Ang videoblogger"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som liker å blogge om hverdagen min og det som faller meg inn.

arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits