Heihallo!
Rett etter skolen idag  reiste jeg,Susanne og Andrine til Ulsteinvik for å besøke noen venner. Jeg har hatt det sykt gøy,og dagen har gått sykt fort! Skulle ønske vi kunne overnatte,men det passet litt dårlig idag.. haha ,ja jeg vet jeg sa jeg skulle shoppe ,men ærligtalt.. Jeg fant ikke noe jeg likte der..Alt var så lite,å dyrt..og noen av klærne.. ehh jaa jeg skal ikke si så mye..hahhaha,så jeg sparer heller pengene til MOA neste helg . Det var egentlig veldig lite der,mindre enn jeg hadde forventet værtfall.. Men jeg har værtfall kosa meg,og det er jeg sikker på att de andre også gjorde!

Vi var rundt å kikket i butikker,kjøpte godteri og var på bowling når vi var nede i sentrum ♥her er bilder av ruben,andrine,emilie,ingar,mathias og selveste meg køddaaalol


 
say hello to Andrine & Susanne,retards,iknow!

Hahahah,koslig jaaa. Dette må gjenta's! Ellers har dagen min  vært helt okey.

Hvordan var deres dag ? :) 
Jaa jeg er såå flink,har gjort lekse å pugga i heele dag! Jeg gikk ikke på spar engang. Men det er vel mest fordi jeg fant sjokolade i skuffen til mormor ,hihi.SÅ jeg har hørt på musikk,jobba med lekser,pugga til prøve og spist godteri i HELE dag ! Og jeg er SÅ klar for morgen dagen nå! Ulsteinvik here we come ♥ Jeg kommer til å ta bilder å legge ut når jeg kommer hjem! Men det blir ikke noe blogging imorgen siden jeg er opptatt,og får ikke til mobil blogging på min fucka xperiamobil.Det var egentlig ganske chill og koslig med fri fra skolen idag,ahh hærlig! men så er det jo back to school imorra → PRØVE. Buhu.. Men får bare håpe att jeg er nok forberedt da.
men nå er det leggetid for småsøtebrunebarn som meg <3 så natta,vi snakkes ♥

Hva har dere gjort på idag ?
 
heey!
Idag,folkens .. Skal jeg være inne hele dagen å gjøre lekser,pugge til prøve ,pakke osv. Men jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer meg,for jeg er sinnsykt godesyk! Jeg mener det,jeg drømte om godteri og godteriland i natt. Det var ett mareritt å våkne opp å innse at drømmen ikke var virkelig...Buhuu.
 Jeg har på meg verdens mest daffe klær,siden det bare er 1 time siden jeg stod opp,og er fortsatt dritt trøtt. Slappt,iknow,men skal ikke ut før i kveld uansett (spar ftw).


 
Sa jeg var trøtt..

Men viss jeg skal klare å gjøre lekser må jeg legge fra meg alt elektronisk utstyr! Skal trossalt bli ferdig med planen. Snakkes!

Angående sangvideoen
Jeg og andrine skal prøve å få spillt inn to sang videoer mens vi er i Ulsteinvik,så jeg kommer til å legge ut den ene,så legger hun ut den andre,på hennes blogg.
Hva skal du idag ?
 
Heii!
Idag har jeg vært på shopping igjenn,og da kjøpte jeg bare ting til meg selv. Var der kun i ca 2-3 timer idag siden jeg har gnagesår fra igår.. Så jeg rakk ikke å kjøpe så mye,men jeg skal jo til Ulsteinvik på fredag,så kan jeg shoppe der! Ellers så skal jeg shoppe litt imorgen kanskje.

Jeg ble veldig fornøyd med de 4 innkjøpene mine ,selv om jeg skulle kjøpe bukser og topper også men jaa tiden fløy!


Den Mørkeblå gensern er fra h&m og kosta 149-, og smykket på bilde nr 1 er fra h&m og kosta 79-,
Den lyseblå/grønne gensern er fra h&m og kosta 199-, og smykket på bilde nr 2 er fra glitter og kosta 150-,(men var på tilbud)

Jeg er sykt sliten og trøtt og sulten og sytete osv nå,så skal slappe va,å spise og det som må til for att jeg skal slutte å syte,så vi snakkes ♥
Hva synes dere om innkjøpene ?
 

dw12dtheii
Akkuratt komt hjem fra skolen,og er såå klar for shopping i kveld,og fri imorra! Jeg skal forresten til ulsteinvik å besøke noen venner sammen med andrine og susanne på fredag-lørdag,så da blir det liite blogging de to dagene. Jeg kommer nok til å ta litt bilder til dere da!
Når jeg skal på shopping etter på ,så kal ejg kjøpe ferdig julegavene,så shopper jeg til meg selv av det som er igjen,haha..

Men til overskriften. Jeg ville si tuusentakk for den helt greie statistikken min de to første dagene min på ny blogg! Ander dere hvor glad jeg blir eller? loveyou♥
 
dette er for statistikken FØRSTE dagen på  bloggen min,hihi måtte screenshoote
 
ææ jeg er såå glad! få opp statistikken idag også da folkens ,haha ♥

Lillebror kommer snart på besøk,så jeg må nok gjøre lekser menst jeg kan ! Men jeg lurte på en ting .. Jeg vet ikke hva dere liker att jeg blogger om,så kan ikke dere skrive hva dere liker å lese om eller noe sånnt? så blir det litt mer intressant for dere å lese bloggen min :)

Hva vil dere lese om på bloggen min ?


 
Heii

Jaa jeg overdrev kanskje med overskriften,siden jeg bare har vær i byen,men jeg har aldri vært mere glad for å vær hjemme fra byen før! Har gått rundt å trasket i 6 timer,3 kooorte pauser..hahha gjett om jeg er klar for senga daa! Jeg kjøpte bare julegaver idag,så jeg kan ikke legge ut bilder,siden vennene mine lesere bloggen.. Men i morra skal jeg på MOAA så da blir det shopping på meg jaaa ♥
Åhh orker ikke å blogge mere nåå,skal legge meg MED EN GANG,siden jeg må opp klokka 5 imorra(dusje,pugge til prøva og lekser) buuhu

 

snakkes
Hallaaa!
Idag forsov jeg meg ,så jeg stressa skikkelig til skolen ahah..Skolen idag var kjedelig,som vanlig -og nå skal jeg til å starte på leksene.. Jeg er faktisk syykt klar for jul nå,mangler bare julestemningen,dessverre.Så lenge jeg får ferie fortest mulig så er jeg fornøyd! Er dritt lei av prøver og tentamen heeeeeletiden.blæ
Senere idag skal jeg på shopping på storsenteret,det er 30% salg eller noe sånnt ,så hvorfor ikke? Da kommer det helt sikkert bilder av innkjøpene mine senere.Det kan være att jeg bare skal kjøpe julegaver idag da,for jeg skal på shopping i morra også ,bare att da skal jeg på moaa !

Men til poenget! Jeg leser egentlig mange blogger,men de bloggen jeg skjekker flere ganger pr dag er;
(bare trykk på bildene for å komme til bloggene)
www.emaa.blogg.no www.sofiemote.blogg.no
www.junerg.blogg.nowww.andrineav.blogg.no
www.miieee.blogg.no(helt tilfeldig rekkefølge)
Jeg synest att allesammen er syyykt pene,misunner de sterkt! Og siden alle er bekjente,så kan jeg si att de har fin personlighet også,ettersom det jeg vet.De blogger bra og intressant,som gjør att jeg nesten er avhengig her (haha) !♥ 
Tenkte å fortelle noen ting om meg selv,siden bloggen er ny og jaa,det er en måte der kan bli kjent med meg på ,haha.

♥Jeg heter Sophia Nordstrand,de kalle meg Sofi
♥Jeg er 13 år ( 99 ),har bursdag 16 Juli (krepsen)
♥Favoritt maten min er fløtegratinerte poteter med biff og brockoli(?)
♥Jeg har en katt som heter Mia .JEG ER BELIEBER♥Jeg ELSKER å synge
♥Drømmen er å bli verdenskjent
♥Jeg blir fort glad i folk
♥Jeg er godtesyk heletiden
♥Jeg blir hyper og lykkelig av is og boller
♥ Hva skal jeg si ? jeg blir ''drita'' på pepsi max ..hahah 
♥Jeg MÅ sove med bamser♥Jeg har veldig mange venner,og er utrolig glad i allesammen !
♥Jeg tenker og snakker om Justin Bieber heletiden, 24/7..
♥Jeg er egentlig ganske smart,men avogtil snakker jeg uten å tenke meg om,så blir oppfattet som blond hos enkelte.
♥Jeg har hatt 1 kjæreste,det var i 4.klasse-vi er bestevenner nå.
♥I fritida synger jeg i kor,og er handball keeper!
♥Jeg liker å tøye( cheerleading ) selvom jeg ikke går på det lengre-ja,jeg gikk før. 

♥Jeg har 3 søsken som jeg er utrolig glad i,de er best !

(andrè-lillebror,Meg,Sarah og Emma-Storesøstre)


Jaa,og det kommer vell mer litt etter hvert! Jeg har så mye mer å fikse på bloggen akkuratt nå,så vi snakkest ! 
Hei og velkommen til min nye blogg!
Følte att det var på tide med ny blogg nå uansett,så hvorfor ikke? Her kommer jeg til å blogg om hvergaden min for det meste. Kanskje det kommer sangvideoer iløpet av neste uke ! Jeg kommer til å flytte over noen sang videoer fra den gamle bloggen også.
Det kommer helt sikkert til å være dårlig blogging før jul,siden jeg bare har mobilen å ta bilder med atm.. Men jeg får kamera til jul,og da blir alt mye lettere ! Såå håper du liker bloggen og vil følge meg videre ♥
 Snakkes
Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som blogger om hverdagen min og det som faller meg inn.arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits