Hallo ♥ Nå har jeg redigert ferdig videoen av hva jeg fikk i julegave ! Alle gavene ble ikke med på videoen fordi de ikke er her hos meg akkuratt nå . 

 
Heei♥
Har laget en videoblogg som består av videoklipp fra den tiden jeg har vært syk.. Jeg vet,jeg ser ikke akkuratt så syk ut på de klippene her,men jeg har vel ikke følt meg så syk når jeg har filmet heller! hahah,jeg vet, må mangle noen skruer i hue! Men sånn går det når du ikke har vær ute av huset på en uke.. heh håper dere liker filmen værtfall♣
Såå hei
Dette innlegget skulle jo egentlig bli posta i går,men jeg er rammet av den forferdlige sykdommen forkjølelse,så jeg gadd ikke.Jeg sov omtrent i hele går,snakket på folk på skype osv ,veldig spennende ya ikno. Jeg gidder ingenting nå som jeg er syk. Det eneste jeg faktisk gidder er å spise godteri og usunn mat.


Bildene ble tatt i går,da var jeg mye sykere enn idag så jeg kunne ikke ta bilde av annsiktet siden jeg så helt død ut.. hahah!
Men nå skal jeg holde sarah med selskap menst  hun lager cookies,såå vi snakkest ♥ 


Hahah,måtte bare poste noen av de teenager postene jeg har på pcen,jeg kjenner meg igjenn på absolutt alt ! Har sykt mange flere,bare gidder ikke å laste de opp.
Jeg gjør fortsatt på det samme som jeg har gjort i hele dag,men blir ikke noe friskere... Altså jeg MÅ være frisk til imorra,for da skal jo jeg til byen med June og Sofie og kansje andrine! Det er must å dra på shopping i morra,har gledd meg siden mandag, så blir jeg selvfølgelig syk (egentlig bare forkjøla,men de voksne ser på det som om jeg ligger for døden eller noe sånnt).Blææ kjipt,får bare håpe att jeg får lov...

Kjennte du deg igjenn i noen av teenager postene?Yo
Idag har ikke jeg fått lov til å gå ut,siden jeg ''hoster så mye'' som de sier.. Så jeg har bare vært inne å spist,sovet og jaa det vanlige vi lonerfolka gjør,stakkars meg. Jeg vurderer faktisk å gjøre litt lekser,HAHA never gonna happen. Ellers sitter jeg å snakker med kule folk som er kule nok til å gidde å snakke med meg,og hører på musikk. Jeg dævver av kjedsomhet snart,ohmotherofman what to do? noen som vet om noe gøy å gjøre når man er syk? Jeg kan selvfølgelig se film,men jeg vet ikke om noen brae filmer å se,siden jeg liker best sånne teenager filmer og har sett mange. Har du filmtips eller? (A)

Det som va meningen med dette innlegge var jo å fortelle att jeg har planer om å lage en sminkevideo så fort jeg blir frisk igjenn,så lurte jeg på om jeg skal lage sminke video om hvordan jeg går i hverdagen eller hvordan jeg sminker meg til spsielle anledninger? bare skriv en kommentar eller send meg mail eller noe,så ser vi! Tusentakk for alle hyggelige mailene jeg har fått! blir såå glad!! det er bare å sende flere.

Siden jeg ikke har gjort noe spesielt idag,ble dette ett kjedlig innlegg,i og med at jeg kjeder meg såå fryktelig ,Har du musikktips? filmtips?whatever,bare gi meg noe å gjøre uten om lekser..


så snakkes vi<3 loveyouall
 
haii 

idag har jeg vært inne hele dagen fordi jeg begynner å bli syk. Onkel ble innlagt på sykehuset i natt på grunn av lungebetendelse mest sannsynlig, og det er det siste ejg trenger akkuratt nå. Jeg skal til byen på fredag+jentekveld. Da må jeg nesten få lov å gå ut. Så skal jeg synge i kirka på 1 nyttårsdag,så jeg vil helst vær frisk da. Har ikke gjort noe spesielt,så har heller ikke tatt noen spesielle bilder,bare noen av rommet og av meg selv ( haha retard)

 
 

hahha

socool

Herregud,tror jeg har skrevet på dette innlegget i en time eller noe, fordi jeg skyper med June hahah ♥ Video om hva jeg fikk i julegave kommer sikkert imorgen eller noe!

skjer

 
Heii!
I går fikk jeg utrolig mye fint og hadde en hyggelig dag med familien.Jeg fikk også speilrefleks, som betyr bedre blogging ♥ Jeg fikk sykt mange ting til rommet også, så tenkte å ha romvideo snart.Det kommer nok også ett innlegg med bilder/video om hva jeg fikk i julegave .

Jeg tok noen bilder igår og noen idag, siden det er 1 juledag så hadde vi litt selskap nå åsså.

 
hahah

 
socool
På torsdag eller fredag skal jeg til byen med June,og vi har altså planlagt att vi skal være ekstra aktiv med kameraet da,så d bli mange bilder og mest sannsynlig en video ♥ June har fått macbook pro,så hun skal redigere videoen eventuelt.

Har du hatt en fin jul?
Sophia NordstrandJeg er en 13 år gammel jente som blogger om hverdagen min og det som faller meg inn.arkiv


· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012


kategorier


 • » Blogg
 • » Innkjøp
 • » Om meg
 • » Videoblogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits